Anders: 070-635 49 32 Mikael: 070-675 18 37

Webbyrå i Skellefteå

Webbyrån i Skellefteå som bryr sig. Vi guidar, leder och lyssnar på samma gång.
Hejna fokuserar på webbutveckling, e-handel, digitalisering, sociala medier, content samt hosting, förvaltning och support.
Låter det intressant?

Marklund Mäkleri

 

Hemsida producerade i WordPress så att kunden själva kan administrera det dagliga arbetet själva och kopplade i hop det med deras mäklarsystem, MSpecs, självklart så är sidan responsiv, så den fungerar på alla mobila enheter som läsplatta och telefon.

Hundskolan Vision

Elegant Themes

Här har vi byggt och designat hemsida, butik
och vi har också byggt den lösning som finns
för att kunna sälja instruktionsfilmer för att träna hundar.

Prostatacancer
förbundet

HoppTrotsAllt.se

Hopptrotsallt.se är en webbplats för de som fått diagnosen prostatacancer. Det är en hemsida fylld av hopp, värme och konkreta tips för hur du skapar dig en bättre tillvaro, sociala, mentalt och fysiskt, trots sjukdom. Webbplatsen är byggd i samarbete med Prostatacancerförbundet.

Burmans ur & Guld

Burmans Ur och Guld behövde en smidig lösning för att nå ut till fler och öka sin försäljning av andrahandssmycken och vintage klockor. Vi byggde en e-handelslösning i woocommerce för Burmans där de enkelt kan sköta butiken och andra delar av sin hemsida.

Problem?
Du det lös vi!

Visst lät det som något du har hört förut? Det lovar alla men vi håller vad vi lovar och ser till att ta hand om alla dina behov av digitala tjänster.

Hemsidor

Det första som en presumtiv kund kanske ser är er hemsida. Hur ser er ut? Vi hjälper er att se bra ut.

Nätbutiker

Fler och fler använder E-handel för att hitta nya kunder, likväl som återkommande. Funderar ni på att öppna en nätbutik, kanske som komplement till er fysiska butik – vi hjälper er med hela processen.

Skräddarsytt eller färdigpaketerat

Är ni på jakt efter något speciellt som ni inte kunnat lösa till er hemsida. Vi har grymma programmerare till ditt förfogande som gärna bygger specifika tillägg/plugin till dig.

Digitalisera

Känner du ett behov av att digitalisera din verksamhet, skapa bokningslösningar, en digital butik på nätet eller hitta lösningar så du kan sälja dina tjänster digitalt, så kunden kommer till dig istället för tvärt om. Vi kan hjälpa till med texter, video, bilder och vi kan hjälpa dig med smarta, smidiga lösningar som gör att du kan möta dina kunder även digitalt.

Sociala medier

Vi har även smarta lösningar för att koppla din hemsida och din butik till/mot sociala medier – automatiskt. Så förutom att vi kan designa dina nya hemsida, din nya butik så kan vi se till att du utvecklar och breddar din verksamhet också.

Kaffe

Vi har kontoret i Markstedtska Gården –  Skellefteås vackraste trähus – på Storgatan 26. Kom förbi – här finns alltid varmt kaffe och vi säger aldrig nej till en bulle.

Vilka är Hejna då?

Bakom hejna.se finns Anders Ahlström och Mikael Winterkvist. Vi driver Winterkvist.com och Nanannan.se – vi är två separata webbyråer men som sedan början av 2020 sitter i samma lokaler och där vi samarbetar runt allt som har med nätet att göra. Vi tar hand om alla dina digitala tjänster och se till att allt fungerar.

Är du otålig så ring oss!

Mikael: 070-675 18 37 Anders: 070-635 49 32